Effect of L-lactic acid from whey wastes on enzyme activities and bacterial diversity of soil

Rodríguez-Morgado, Bruno; Jiménez, Pablo Caballero; Moral, Manuel Tejada; Rubio, Juan Parrado 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 53
Número: 4
Páginas: 389 - 396
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus727-11-2021
wos727-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 3.808

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
SOIL SCIENCESCIE4/34Q1T1D2

Año:

2017

CiteScore:

6.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science11/325Q1T1D1
Soil Science7/116Q1T1D1
Microbiology23/140Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.692

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science13/328Q1T1D1
Soil Science10/119Q1T1D1
Microbiology29/142Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Council of Economy, Innovation, Science and Employment of the Junta de AndaluciaRNM-2011-7887
Ministry of Science and Technology (Spain), Plan Nacional I+D CTM2015-64354
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rodríguez-Morgado, BrunoUniversidad de Sevilla (Spain)
2Jiménez, Pablo CaballeroUniversidad de Sevilla (Spain)
3Moral, Manuel TejadaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Rubio, Juan Parrado Universidad de Sevilla (Spain)