Monitoring volatile compounds production throughout fermentation by Saccharomyces and non-Saccharomyces strains using headspace sorptive extraction

Morales, M. L. ; Fierro-Risco, J.; Callejón, R. M.; Paneque, P.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 54
Número: 2
Páginas: 538 - 557
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1615-01-2022
wos1615-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 1.797

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE66/133Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,620

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY76/157Q2T2D551,91

Año:

2017

CiteScore:

3.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/269Q2T1D3

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.689

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science76/277Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
FEDER funds-
INIA-Ministerio de Ciencia e InnovacionRM2010-00009-C03-03
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)
2Fierro-Risco, J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Paneque, P.Universidad de Sevilla (Spain)