Elemental characterisation of Andalusian wine vinegars with protected designation of origin by ICP-OES and chemometric approach

Paneque, P. ; Morales, M. L.; Burgos, P.; Ponce, L.; Callejón, R. M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 75
Páginas: 203 - 210
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2315-01-2022
wos2415-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.667

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/133Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY8/157Q1T1D195,22

Año:

2017

CiteScore:

7.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science12/269Q1T1D1
Biotechnology37/261Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.502

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/277Q1T1D1
Biotechnology36/266Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Andalucia\'s Consejeria de Economia, Innovacion y CienciaP12-AGR-1601
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Paneque, P. Universidad de Sevilla (Spain)
2Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
3Burgos, P.CSIC - Instituto de Recursos Naturales y Agrobiologia de Sevilla (IRNAS) (Spain)
4Ponce, L.Universidad de Sevilla (Spain)
5Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)