Volatile and sensory profile of organic red wines produced by different selected autochthonous and commercial Saccharomyces cerevisiae strains

Callejon, R. M. ; Clavijo, A.; Ortigueira, P.; Troncoso, A. M.; Paneque, P.; Morales, M. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 660
Número: 1-2
Páginas: 68 - 75
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus7906-08-2022
wos7206-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 4.311

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE6/73Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, ANALYTICAL9/93Q1T1D190,86

Año:

2011

CiteScore:

7.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/86Q1T1D1
Environmental Chemistry8/83Q1T1D1
Spectroscopy4/54Q1T1D1
Biochemistry44/354Q1T1D2
General Medicine329/3161Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1.703

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/94Q1T1D2
Environmental Chemistry12/93Q1T1D2
Spectroscopy8/59Q1T1D2
Biochemistry78/356Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Callejon, R. M. Universidad de Sevilla (Spain)
2Clavijo, A.Universidad de Sevilla (Spain)
3Ortigueira, P.Bodega Los Frutales (Pacergon S.L.) (Spain)
4Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Paneque, P.Universidad de Sevilla (Spain)
6Morales, M. L.Bodega Los Frutales (Pacergon S.L.) (Spain)