Strategies for reducing Ostwald ripening phenomenon in nanoemulsions based on thyme essential oil

Trujillo Cayado, Luis A.; Santos García , Jenifer; Calero Romero, Nuria; Alfaro-Rodriguez, María Carmen ; Muñoz García , José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 100
Número: 4
Páginas: 1671 - 1677
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1113-08-2022
wos813-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 3.639

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE8/57Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE24/74Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE47/143Q2T1D4

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,030

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY12/83Q1T1D286,14
CHEMISTRY, APPLIED14/77Q1T1D282,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY33/163Q1T1D380,06

Año:

2020

CiteScore:

5.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science41/347Q1T1D2
Food Science53/310Q1T1D2
Biotechnology82/282Q2T1D3
Nutrition and Dietetics36/122Q2T1D3

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.782

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science64/344Q1T1D2
Food Science71/308Q1T1D3
Biotechnology96/287Q2T2D4
Nutrition and Dietetics55/124Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Trujillo Cayado, Luis A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Santos García , JeniferUniversidad de Sevilla (Spain)
3Calero Romero, NuriaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro-Rodriguez, María Carmen Universidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz García , JoséUniversidad de Sevilla (Spain)