Water stress and ripeness effects on the volatile composition of Cabernet Sauvignon wines

Talaverano, Inmaculada; Ubeda, Cristina ; Cáceres-Mella, Alejandro; Valdés, María Esperanza; Pastenes, Claudio; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 98
Número: 3
Páginas: 1140 - 1152
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet003-01-2022
scopus722-01-2022
wos622-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 2.422

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE9/56Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE23/71Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE43/135Q2T1D4

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY11/76Q1T1D286,18
CHEMISTRY, APPLIED11/74Q1T1D285,81
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY32/162Q1T1D280,56

Año:

2018

CiteScore:

4.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science48/323Q1T1D2
Food Science55/283Q1T1D2
Biotechnology83/261Q2T1D4
Nutrition and Dietetics48/118Q2T2D5

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0.824

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science61/339Q1T1D2
Food Science61/286Q1T1D3
Biotechnology86/279Q2T1D4
Nutrition and Dietetics49/124Q2T2D4
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Agencia Código de Proyecto
CONICYT by the Fondecyt Postdoctoral Fund3140269
FONDEQUIP projectEQM-130129
Government of Extremadura-
INIA-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Talaverano, InmaculadaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
2Ubeda, Cristina Universidad Autónoma de Chile (Chile)
3Cáceres-Mella, AlejandroPontificia Universidad Católica de Valparaíso (Chile)
4Valdés, María EsperanzaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
5Pastenes, ClaudioUniversidad de Chile (Chile)
6Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)