Comparative study of the volatile organic compounds of four strawberry cultivars and it relation to alcohol acyltransferase enzymatic activity

Parra-Palma, Carolina; Úbeda, Cristina; Gil, Mariona; Ramos, Patricio; Castro, Ricardo I.; Morales-Quintana, Luis 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 251
Páginas: 65 - 72
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1415-01-2022
wos1215-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 2.769

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
HORTICULTURESCIE5/36Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,410

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
HORTICULTURE4/38Q1T1D290,79

Año:

2019

CiteScore:

3.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture10/84Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.838

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture7/87Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
FONDEQ-UIP projectEQM-130129
National Commission for Technological and Scientific Research (CONICYT, Chile)11150543
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Parra-Palma, CarolinaUniversidad de Talca (Chile)
2Úbeda, CristinaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
3Gil, MarionaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
4Ramos, PatricioUniversidad de Talca (Chile)
5Castro, Ricardo I.Universidad Autónoma de Chile (Chile)
6Morales-Quintana, Luis Universidad Autónoma de Chile (Chile)