Evaluation of Yeast Derivative Products Developed as an Alternative to Lees: The Effect on the Polysaccharide, Phenolic and Volatile Content, and Colour and Astringency of Red Wines (vol 24, 1478, 2019)

Del Barrio-Galán, Rubén ; Úbeda, Cristina; Gil, Mariona; Medel-Marabolí, Marcela; Sieczkowski, Nathalie; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Corrección
Año de Publicación: 2019
Volumen: 24
Número: 13
Número de artículo: 2385
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus022-01-2022
wos022-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 3.267

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, MULTIDISCIPLINARYSCIE70/177Q2T2D4
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE142/297Q2T2D5

Año:

2019

CiteScore:

4.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Pharmaceutical Science48/169Q2T1D3
Analytical Chemistry43/119Q2T2D4
Chemistry (miscellaneous)11/31Q2T2D4
Physical and Theoretical Chemistry60/162Q2T2D4
Drug Discovery59/143Q2T2D5
Organic Chemistry76/183Q2T2D5
Molecular Medicine92/165Q3T2D6

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.698

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Pharmaceutical Science44/207Q1T1D3
Chemistry (miscellaneous)113/435Q2T1D3
Analytical Chemistry38/120Q2T1D4
Drug Discovery51/163Q2T1D4
Organic Chemistry56/178Q2T1D4
Physical and Theoretical Chemistry54/162Q2T1D4
Medicine (miscellaneous)909/2724Q2T2D4
Molecular Medicine98/172Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Del Barrio-Galán, Rubén Universidad de Chile; Lallemand Inc. (Chile)
2Úbeda, CristinaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
3Gil, MarionaUniversidad Autónoma de Chile (Chile)
4Medel-Marabolí, MarcelaUniversidad de Chile (Chile)
5Sieczkowski, NathalieLallemand Inc. (Canada)
6Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)