Unsaponifiable and phenolic fractions from virgin olive oil prevent neuroinflammation skewing microglia polarization toward M2 phenotype

Toscano, Rocio; Millan-Linares, Maria C. ; Naranjo, Maria C.; Lemus-Conejo, Ana; Claro, Carmen; Montserrat-de la Paz, Sergio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 62
Número de artículo: 103543
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus218-09-2021
wos218-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 3.701

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE31/139Q1T1D3
NUTRITION & DIETETICSSCIE29/89Q2T1D4

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.998

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science41/301Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)527/2724Q1T1D2
Nutrition and Dietetics39/126Q2T1D4
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Agencia Código de Proyecto
"V Own Research Plan" (University of Seville)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Toscano, RocioUniversidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Millan-Linares, Maria C. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Naranjo, Maria C.Universitat de Lleida (Spain)
4Lemus-Conejo, AnaUniversidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Claro, CarmenUniversidad de Sevilla (Spain)
6Montserrat-de la Paz, Sergio Universidad de Sevilla (Spain)