Assessment of the microstructural characteristics and the in vitro bioactive properties of sunflower oil-based emulsions stabilized by fava bean (vicia faba) protein

Felix, Manuel; Cermeño, Maria; FitzGerald, Richard J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 97
Número de artículo: 105220
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus627-11-2021
wos627-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 7.053

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/139Q1T1D1

Año:

2019

CiteScore:

10.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/299Q1T1D1
General Chemical Engineering14/281Q1T1D1
General Chemistry33/398Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

2.160

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)11/322Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)32/435Q1T1D1
Food Science8/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Fundacion Alfonso Martin Escudero-
National Development Plan 2007-2013, through the Food Institutional Research Measure (FIRM)15/F/647
VPPI (Universidad de Sevilla)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix, ManuelUniversidad de Sevilla; University of Limerick (Spain)
2Cermeño, MariaUniversity of Limerick (Ireland)
3FitzGerald, Richard J. University of Limerick (Ireland)