Effect of high-pressure processing on carotenoids profile, colour, microbial and enzymatic stability of cloudy carrot juice

Stinco, Carla M.; Szczepańska, Justyna; Marszałek, Krystian ; Pinto, Carlos A.; Inácio, Rita S.; Mapelli-Brahm, Paula; Barba, Francisco J.; Lorenzo, Jose M.; Saraiva, Jorge A.; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 299
Número de artículo: 125112
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2815-01-2022
wos2715-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/75Q1T1D198,00
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/162Q1T1D198,46
NUTRITION & DIETETICS2/106Q1T1D198,58

Año:

2019

CiteScore:

10.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry7/119Q1T1D1
Food Science6/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.775

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/120Q1T1D1
Food Science10/301Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)185/2724Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
COMPETEFCT UID/QUI/00062/2019
COST (European Cooperation in Science and Technology)-
COST Action (European network to advance carotenoid research and applications in agro-food and health, EUROCAROTEN)CA15136
European Union-
FCTSFRH/BD/96576/2013; SFRH/BD/137036/2018
FEDER-
FEDER, within the PT2020 Partnership Agreement-
Fundacao para a Ciencia e a Tecnologia (FCT, Portugal)-
QREN-
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessBIO2015-71703-REDT
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Szczepańska, JustynaProf. Wacław Dąbrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology (Poland)
3Marszałek, Krystian Prof. Wacław Dąbrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology (Poland)
4Pinto, Carlos A.Universidade de Aveiro (Portugal)
5Inácio, Rita S.Universidade de Aveiro (Portugal)
6Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
7Barba, Francisco J.University of Valencia (Spain)
8Lorenzo, Jose M.Fundación Centro Tecnolóxico da Carne (Spain)
9Saraiva, Jorge A.Universidade de Aveiro (Portugal)
10Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)