On the use of vibrational spectroscopy and scanning electron microscopy to study phenolic extractability of cooperage byproducts in wine

Baca-Bocanegra, Berta; Nogales-Bueno, Julio; Gorey, Brian; Heredia, Francisco José ; Byrne, Hugh J.; Hernández-Hierro, José Miguel

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 245
Número: 10
Páginas: 2209 - 2220
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus022-01-2022
wos022-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 2.366

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE58/139Q2T2D5

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 0,760

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY61/162Q2T2D462,65

Año:

2019

CiteScore:

3.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science72/299Q1T1D3
Industrial and Manufacturing Engineering77/340Q1T1D3
General Chemistry119/398Q2T1D3
Biotechnology107/275Q2T2D4
Biochemistry226/407Q3T2D6

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.654

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering82/368Q1T1D3
Chemistry (miscellaneous)123/435Q2T1D3
Food Science88/301Q2T1D3
Biotechnology106/290Q2T2D4
Biochemistry236/448Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Spanish MINECOAGL2017-84793-C2
Universidad de SevillaVPPI-II.2; VPPI-II.4; VIPPI-EEBB-PIF 2017
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Baca-Bocanegra, BertaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Nogales-Bueno, JulioUniversidad de Sevilla (Spain)
3Gorey, BrianTechnological University Dublin (Ireland)
4Heredia, Francisco José Universidad de Sevilla (Spain)
5Byrne, Hugh J.Technological University Dublin (Ireland)
6Hernández-Hierro, José MiguelUniversidad de Sevilla (Spain)