A comparison of microfluidization and sonication to obtain lemongrass submicron emulsions. Effect of diutan gum concentration as stabilizer

Santos, Jenifer; Jiménez, Manuel; Calero, Nuria ; Undabeytia, Tomas; Muñoz, José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 114
Número de artículo: 108424
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus718-09-2021
wos618-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 4.006

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE28/139Q1T1D3

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.313

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Santos, JeniferUniversidad de Sevilla (Spain)
2Jiménez, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
3Calero, Nuria Universidad de Sevilla (Spain)
4Undabeytia, TomasCSIC - Instituto de Recursos Naturales y Agrobiologia de Sevilla (IRNAS) (Spain)
5Muñoz, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)