Shifts in microbial community structure influence the availability of Fe and other micronutrients to lupin (Lupinus albus L.)

de Santiago, Ana; Perea-Torres, Francisco; Avilés, Manuel; Moreno, María Teresa; Carmona, Eusebio; Delgado, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 144
Páginas: 42 - 50
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus327-11-2021
wos227-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 3.187

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
SOIL SCIENCESCIE12/38Q2T1D4

Año:

2019

CiteScore:

6.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)5/75Q1T1D1
Ecology41/370Q1T1D2
Soil Science16/126Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.195

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)30/275Q1T1D2
Ecology51/380Q1T1D2
Soil Science20/125Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Regional Development Fund of the European Union through the National Research, Development and Innovation Programme (Plan Nacional I+d+i)AGL2014-57835-C2-1-R
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1de Santiago, AnaCentro de Investigación Agraria La Orden-Valdesequera (Spain)
2Perea-Torres, FranciscoInstituto de Investigacion y Formacion Agraria y Pesquera (Spain)
3Avilés, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Moreno, María TeresaUniversidad de Sevilla (Spain)
5Carmona, EusebioUniversidad de Sevilla (Spain)
6Delgado, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)