Effect of heating temperature of a novel wheat-derived surfactant on a mixture of thyme essential oil/surfactant and on the final emulsions

Martin-Piñero, M. José; Carmona, José A.; Muñoz, José; Alfaro-Rodriguez, Maria Carmen 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 579
Número de artículo: UNSP 123649
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus204-02-2023
wos104-02-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 3.990

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, PHYSICALSCIE58/159Q2T2D4

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 0,630

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, PHYSICAL70/166Q2T2D558,13

Año:

2019

CiteScore:

5.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Physical and Theoretical Chemistry33/162Q1T1D3
Surfaces and Interfaces13/52Q1T1D3
Colloid and Surface Chemistry6/15Q2T2D4

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.780

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Surfaces and Interfaces13/54Q1T1D3
Physical and Theoretical Chemistry45/162Q2T1D3
Colloid and Surface Chemistry7/15Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Martin-Piñero, M. JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
2Carmona, José A.Universidad de Sevilla (Spain)
3Muñoz, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro-Rodriguez, Maria Carmen Universidad de Sevilla (Spain)