Real time monitoring of the combined effect of chlorophyll content and light filtering packaging on virgin olive oil photo-stability using mesh cell-FTIR spectroscopy

Trypidis, Dimitrios; García-González, Diego Luis ; Lobo-Prieto, Ana; Nenadis, Nikolaos; Tsimidou, Maria Z.; Tena, Noelia

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 295
Páginas: 94 - 100
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1313-08-2022
wos1213-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/75Q1T1D198,00
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/162Q1T1D198,46
NUTRITION & DIETETICS2/106Q1T1D198,58

Año:

2019

CiteScore:

10.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry7/119Q1T1D1
Food Science6/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.775

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/120Q1T1D1
Food Science10/301Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)185/2724Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Fundacion General CSIC (Programa ComFuturo)-
Spanish State Secretariat of Research, Development and InnovationAGL2015-69320-R
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Trypidis, DimitriosCSIC - Instituto de la Grasa (IG); Aristotle University of Thessaloniki (Spain)
2García-González, Diego Luis CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Lobo-Prieto, AnaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Nenadis, NikolaosAristotle University of Thessaloniki (Greece)
5Tsimidou, Maria Z.Aristotle University of Thessaloniki (Greece)
6Tena, NoeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)