Role of carbohydrate conjugation on the emulsification and antioxidant properties of intact and hydrolysed whey protein concentrate

Cermeño, Maria; Felix, Manuel; Connolly, Alan; Brennan, Elaine; Coffey, Bernadette; Ryan, Edel; FitzGerald, Richard J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 88
Páginas: 170 - 179
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1427-11-2021
wos1427-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 7.053

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/139Q1T1D1

Año:

2019

CiteScore:

10.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/299Q1T1D1
General Chemical Engineering14/281Q1T1D1
General Chemistry33/398Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

2.160

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)11/322Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)32/435Q1T1D1
Food Science8/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
National Development Plan 2007-2013, through the Food Institutional Research Measure (FIRM)11/F/064
University of Seville (VPP)II.5
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cermeño, MariaUniversity of Limerick (Ireland)
2Felix, ManuelUniversidad de Sevilla; University of Limerick (Spain)
3Connolly, AlanUniversity of Limerick (Ireland)
4Brennan, ElaineUniversity of Limerick (Ireland)
5Coffey, BernadetteUniversity of Limerick (Ireland)
6Ryan, EdelUniversity of Limerick (Ireland)
7FitzGerald, Richard J. University of Limerick (Ireland)