Fatty acid and triacylglycerol composition of the subcutaneous fat from iberian pigs fattened on the traditional feed: "Montanera". effect of anatomical location and length of feeding

Narváez-Rivas, Mónica; León-Camacho, Manuel ; Vicario, Isabel M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 60
Número: 3
Páginas: 238 - 247
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet204-10-2021
scopus1316-10-2021
wos1316-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2009

Factor de Impacto (SCIE): 0.760

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE70/118Q3T2D6
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE41/64Q3T2D7

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

0.444

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science78/203Q2T2D4
Organic Chemistry98/155Q3T2D7
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Convocatoria de origen: 6ª Convocatoria (2019)

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# Autor Afiliación
1Narváez-Rivas, MónicaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2León-Camacho, Manuel CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)