Changes in the fatty acid and triacylglycerol profiles in the subcutaneous fat of Iberian ham during the dry-curing process

Narváez-Rivas, Mónica; Vicario, Isabel M.; Constante, E. Graciani; León-Camacho, Manuel 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 56
Número: 16
Páginas: 7131 - 7137
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2116-10-2021
wos1916-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2008

Factor de Impacto (SCIE): 2.562

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/35Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/107Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/61Q1T1D2

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1.327

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)24/175Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)44/375Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Narváez-Rivas, MónicaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Constante, E. GracianiUniversidad de Sevilla (Spain)
4León-Camacho, Manuel Universidad de Sevilla (Spain)