Efficiency of three intracellular extraction methods in the determination of metabolites related to tryptophan and tyrosine in winemaking yeast's metabolism by LC-HRMS

Antonia Álvarez-Fernández, M.; Fernández-Cruz, E.; Valero, E.; Troncoso, Ana M.; Carmen García-Parrilla, M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 297
Número de artículo: 124924
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus522-01-2022
wos522-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 6.306

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/139Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/89Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/75Q1T1D198,00
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/162Q1T1D198,46
NUTRITION & DIETETICS2/106Q1T1D198,58

Año:

2019

CiteScore:

10.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry7/119Q1T1D1
Food Science6/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.775

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/120Q1T1D1
Food Science10/301Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)185/2724Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Pablo de Olavide University, CABD (Centro Andaluz de Biologia del Desarrollo)-
Spanish Government\'s MINECOAGL2013-47300-C3-2-R; AGL 2016-77505-C3-2R
Spanish Ministry of Education, Culture and SportFPU13/04820
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Antonia Álvarez-Fernández, M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Fernández-Cruz, E.Universidad de Sevilla (Spain)
3Valero, E.Universidad Pablo de Olavide (Spain)
4Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Carmen García-Parrilla, M. Universidad de Sevilla (Spain)