Screening of Wine Extractable Total Phenolic and Ellagitannin Contents in Revalorized Cooperage By-products: Evaluation by Micro-NIRS Technology

Baca-Bocanegra, Berta; Nogales-Bueno, Julio; García-Estévez, Ignacio; Escribano-Bailón, María Teresa; Hernández-Hierro, José Miguel ; Heredia, Francisco José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 12
Número: 3
Páginas: 477 - 485
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus716-10-2021
wos716-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 3.356

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE36/139Q2T1D3

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.078

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science34/301Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering46/368Q1T1D2
Process Chemistry and Technology9/68Q1T1D2
Safety, Risk, Reliability and Quality20/169Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
FEDER-Interreg Espana-Portugal Programme0377_IBERPHENOL_6_E
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadAGL2017-84793-C2
Universidad de SevillaVPPI-II.2; VPPI-II.4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Baca-Bocanegra, BertaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Nogales-Bueno, JulioUniversidad de Sevilla (Spain)
3García-Estévez, IgnacioUniversidad de Salamanca (Spain)
4Escribano-Bailón, María TeresaUniversidad de Salamanca (Spain)
5Hernández-Hierro, José Miguel Universidad de Sevilla (Spain)
6Heredia, Francisco JoséUniversidad de Sevilla (Spain)