Influence of the welan gum biopolymer concentration on the rheological properties, droplet size distribution and physical stability of thyme oil/W emulsions

Martin-Piñero, María J.; García González, María C.; Muñoz García, José; Alfaro-Rodriguez, María C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 133
Páginas: 270 - 277
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1011-09-2021
wos911-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 5.162

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE51/297Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/71Q1T1D2
POLYMER SCIENCESCIE9/89Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0.972

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Energy (miscellaneous)23/104Q1T1D3
Medicine (miscellaneous)550/2724Q1T1D3
Economics and Econometrics176/649Q2T1D3
Biochemistry156/448Q2T2D4
Structural Biology25/51Q2T2D5
Molecular Biology208/405Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
European Commission-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Martin-Piñero, María J.Universidad de Sevilla (Spain)
2García González, María C.Universidad de Sevilla (Spain)
3Muñoz García, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro-Rodriguez, María C. Universidad de Sevilla (Spain)