Effect of Bacillus subtilis on phosphorus uptake by cucumber as affected by iron oxides and the solubility of the phosphorus source

García-López, Ana M.; Delgado, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 25
Número: 3
Páginas: 216 - 224
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2404-02-2023
wos2204-02-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 0,731

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE40/58Q3T3D7
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE121/139Q4T3D9

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY34/71Q2T2D552,82
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY90/157Q3T2D642,99
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Agencia Código de Proyecto
European Regional Development Fund of the European Union through the National Research, Development and Innovation Programme (Plan Nacional I+d+i)AGL2011-29893-CO2-01
Spanish Ministry of Science and Innovation-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1García-López, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Delgado, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)