Free radical scavenging and alpha-glucosidase inhibition, two potential mechanisms involved in the anti-diabetic activity of oleanolic acid

Castellano, J. M. ; Guinda, A.; MacÍas, L.; Santos-Lozano, J. M.; Lapetra, J.; Rada, M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 67
Número: 3
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1518-09-2021
wos1518-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2016

Factor de Impacto (SCIE): 0.910

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE86/130Q3T2D7
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE53/72Q3T3D8

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

0.418

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science119/273Q2T2D5
Organic Chemistry103/170Q3T2D7
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Convocatoria de origen: 6ª Convocatoria (2019)

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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (Carlos III Institute of Health)PI10/01415
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Castellano, J. M. Universidad Pablo de Olavide (Spain)
2Guinda, A.Universidad Pablo de Olavide (Spain)
3MacÍas, L.Universidad Pablo de Olavide (Spain)
4Santos-Lozano, J. M.Instituto de Salud Carlos III; North Seville Primary Health Care District (Spain)
5Lapetra, J.Instituto de Salud Carlos III; Research Unit (Spain)
6Rada, M.Universidad Pablo de Olavide (Spain)