Description of volatile compounds generated by the degradation of carotenoids in paprika, tomato and marigold oleoresins

Ríos Martín, José Julian; Fernández García, Elisabet; Mínguez Mosquera, María Isabel; Pérez Gálvez, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 106
Páginas: 1145 - 1153
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5715-01-2022
wos5315-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 2.696

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/61Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/107Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE17/59Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1.470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/190Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)186/2742Q1T1D1
Analytical Chemistry11/87Q1T1D2
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# Autor
1Ríos Martín, José Julian
2Fernández García, Elisabet
3Mínguez Mosquera, María Isabel
4Pérez Gálvez, Antonio