Changes in the concentrations of free fatty acid, monoacylglycerol, and diacylglycerol in the subcutaneous fat of Iberian ham during the dry-curing process

Narváez-Rivas, Mónica; Vicario-Romero, Isabel María; Graciani-Constante, Enrique; León-Camacho, Manuel

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 55
Número: 26
Páginas: 10953 - 10961
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1816-10-2021
wos1716-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2007

Factor de Impacto (SCIE): 2.532

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/35Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/103Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/62Q1T1D2

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1.252

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/172Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)52/370Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Narváez-Rivas, MónicaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Vicario-Romero, Isabel MaríaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Graciani-Constante, EnriqueCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4León-Camacho, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)