Quantifying the relative contribution of ante- and post-mortem factors to the variability in beef texture

Juárez, M. ; Basarab, J. A.; Baron, V. S.; Valera, M.; Larsen, I. L.; Aalhus, J. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 6
Número: 11
Páginas: 1878 - 1887
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1504-12-2021
wos1304-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2012

Factor de Impacto (SCIE): 1.648

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCESCIE9/54Q1T1D2
VETERINARY SCIENCESSCIE28/143Q1T1D2

Año:

2012

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology52/329Q1T1D2

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

0.958

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology47/361Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Agriculture and Agri-Food Canada (AAFC) Matching Initiatives Program-
Alberta Agriculture and Rural Development (ARD)-
Alberta Environment-
Alberta Livestock and Meat Agency Ltd.-
Elanco Animal Health-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Juárez, M. Lacombe Research Centre (Canada)
2Basarab, J. A.Lacombe Research Centre (Canada)
3Baron, V. S.Lacombe Research Centre (Canada)
4Valera, M.Universidad de Sevilla (Spain)
5Larsen, I. L.Lacombe Research Centre (Canada)
6Aalhus, J. L.Lacombe Research Centre (Canada)