Characterization of celiac disease related oat proteins: bases for the development of high quality oat varieties suitable for celiac patients

Giménez, María J. ; Real, Ana; García-Molina, M. Dolores; Sousa, Carolina; Barro, Francisco

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 7
Páginas: 425 - 488
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1227-11-2021
wos1227-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 4.122

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
MULTIDISCIPLINARY SCIENCESSCIE12/64Q1T1D2

Año:

2017

CiteScore:

4.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Multidisciplinary9/88Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.533

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Multidisciplinary5/114Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
European Regional Development Fund (FEDER)-
Junta de AndaluciaP12-AGR-1762
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessIPT-2011-1321-010000
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Giménez, María J. CSIC - Instituto de Agricultura Sostenible (IAS) (Spain)
2Real, AnaActions For OnCogenesis Understanding And Target Identification In Oncology (France)
3García-Molina, M. DoloresCSIC - Instituto de Agricultura Sostenible (IAS) (Spain)
4Sousa, CarolinaUniversidad de Sevilla (Spain)
5Barro, FranciscoCSIC - Instituto de Agricultura Sostenible (IAS) (Spain)