Characterisation of the bioactive properties and microstructure of chickpea protein-based oil in water emulsions

Felix, Manuel; Cermeño, Maria; Romero, Alberto; FitzGerald, Richard J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 121
Páginas: 577 - 585
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1704-12-2021
wos1404-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 4.972

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/139Q1T1D1

Año:

2019

CiteScore:

6.200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science31/299Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Food Institutional Research Measure-
Fundacion Alfonso Martin Escudero (FAME)-
Marine, Ireland13/F/536
National Development Plan 2007-2013, through the Marine Functional Food Research Initiative-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Felix, ManuelUniversidad de Sevilla; University of Limerick (Spain)
2Cermeño, MariaUniversity of Limerick (Ireland)
3Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
4FitzGerald, Richard J. University of Limerick (Ireland)