Effects of Whitening Agents and Frozen Storage on the Quality of Sardine (Sardina pilchardus) Surimi: Physicochemical and Mechanical Properties

Zaghbib, Imen ; Felix, Manuel; Romero, Alberto; Arafa, Soumaya; Hassouna, Mnasser

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 26
Número: 1
Páginas: 29 - 42
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus304-12-2021
wos304-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 0.682

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE107/133Q4T3D9

Año:

2017

CiteScore:

1.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science187/269Q3T3D7
Aquatic Science156/201Q4T3D8

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.309

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science168/277Q3T2D7
Aquatic Science144/212Q3T3D7
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# Autor Afiliación
1Zaghbib, Imen High Food Industries School of Tunisia (Tunisia)
2Felix, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
3Romero, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
4Arafa, SoumayaHigh Food Industries School of Tunisia (Tunisia)
5Hassouna, MnasserHigh Food Industries School of Tunisia (Tunisia)