Some implications of nanoscience in food dispersion formulations containing phospholipids as emulsifiers

Rodríguez Patino, Juan M. ; Caro, Ana Lucero; Rodríguez Niño, Ma Rosario; Mackie, Alan R.; Gunning, A. Patrick; Morris, Victor J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 102
Número: 2
Páginas: 532 - 541
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3315-01-2022
wos3215-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 3.052

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/62Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE4/103Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE11/56Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1.475

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/169Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)182/2752Q1T1D1
Analytical Chemistry11/87Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Rodríguez Patino, Juan M. Universidad de Sevilla (Spain)
2Caro, Ana LuceroUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rodríguez Niño, Ma RosarioUniversidad de Sevilla (Spain)
4Mackie, Alan R.Quadram Institute Bioscience (United Kingdom)
5Gunning, A. PatrickQuadram Institute Bioscience (United Kingdom)
6Morris, Victor J.Quadram Institute Bioscience (United Kingdom)