Influence of ingredients on the thermo-rheological behaviour of batters containing methylcellulose

Sanz, T.; Salvador, A.; Vélez, G.; Muñoz, J.; Fiszman, S. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2005
Volumen: 19
Número: 5
Páginas: 869 - 877
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3518-09-2021
wos3018-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2005

Factor de Impacto (SCIE): 1.949

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/59Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE12/93Q1T1D2

SJR año:

2005

Factor de Impacto:

1.019

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)31/352Q1T1D1
Food Science10/153Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)64/365Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Sanz, T.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
2Salvador, A.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
3Vélez, G.Universidad de Sevilla (Spain)
4Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Fiszman, S. M. CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)