Influence of refining processes on content of bioactive compounds, rheology, and texture of olive pomace oil for use in topical formulations

Sánchez-Gutiérrez, Carla Andrea; Ruiz-Méndez, Maria Victoria; Jiménez-Castellanos, Maria Rosa; Lucero, Maria Jesús 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 119
Número: 9
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1426-11-2022
wos1526-11-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.200

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE48/133Q2T2D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE55/83Q3T2D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83
NUTRITION & DIETETICS50/101Q2T2D550,99

Año:

2017

CiteScore:

3.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering54/328Q1T1D2
Food Science56/269Q1T1D3
General Chemistry105/369Q2T1D3
Biotechnology90/261Q2T2D4

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0.776

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering64/334Q1T1D2
Food Science58/277Q1T1D3
Chemistry (miscellaneous)104/417Q2T1D3
Biotechnology81/266Q2T1D4
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# Autor Afiliación
1Sánchez-Gutiérrez, Carla AndreaUniversidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Ruiz-Méndez, Maria VictoriaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Jiménez-Castellanos, Maria RosaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Lucero, Maria Jesús Universidad de Sevilla (Spain)