Note: Evaluation of aroma compounds in wine vinegars: Effect of previous neutralisation of samples

Morales, M. L.; Troncoso, A. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2003
Volumen: 9
Número: 6
Páginas: 397 - 402
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet003-01-2022
scopus115-01-2022
wos215-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2003

Journal Impact Factor (JIF): 0.587

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE33/57Q3T2D6
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE50/94Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED42/73Q3T2D643,15
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY90/157Q3T2D642,99

Año:

2011

CiteScore:

1.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering81/269Q2T1D4
General Chemical Engineering102/257Q2T2D4
Food Science91/213Q2T2D5
General Medicine1974/3161Q3T2D7

SJR año:

2003

Factor de Impacto:

0.430

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering61/295Q1T1D3
Chemical Engineering (miscellaneous)95/375Q2T1D3
Food Science57/155Q2T2D4
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# Autor Afiliación
1Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
2Troncoso, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)