Accelerated aging of wine vinegars with oak chips: evaluation of wood flavour compounds

Morales, M. L.; Benitez, B.; Troncoso, A. M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2004
Volumen: 88
Número: 2
Páginas: 305 - 315
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6622-01-2022
wos6329-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2004

Journal Impact Factor (JIF): 1.535

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE16/94Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE14/58Q1T1D3
NUTRITION & DIETETICSSCIE26/53Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2004

Factor de Impacto:

1.077

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science9/153Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)238/2778Q1T1D1
Analytical Chemistry21/85Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)
2Benitez, B.Universidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, A. M. Universidad de Sevilla (Spain)