Evaluation of antioxidant activity and total phenols index in persimmon vinegars produced by different processes

Ubeda, C.; Hidalgo, C.; Torija, M. J.; Mas, A.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 44
Número: 7
Páginas: 1591 - 1596
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3622-01-2022
wos3522-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.545

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE18/128Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2011

CiteScore:

4.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science15/213Q1T1D1

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.455

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/232Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation of the Spanish governmentAGL2007-66417-C02-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, C.Universidad de Sevilla (Spain)
2Hidalgo, C.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
3Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Mas, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)