Anticancer and carcinogenic properties of curcumin: Considerations for its clinical development as a cancer chemopreventive and chemotherapeutic agent

López-Lázaro, Miguel 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2008
Volumen: 52
Páginas: S103 - S127
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus33415-01-2022
wos28915-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 3.308

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE4/107Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY6/157Q1T1D196,50

Año:

2011

CiteScore:

7.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology16/207Q1T1D1
Food Science2/213Q1T1D1

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1.183

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/190Q1T1D2
Biotechnology44/192Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Science and TechnologyAGL2005-05132
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1López-Lázaro, Miguel Universidad de Sevilla (Spain)