Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Comprehensive Database of Carotenoid Contents in Ibero-American Foods. A Valuable Tool in the Context of Functional Foods and the Establishment of Recommended Intakes of Bioactives

Dias, M. Graça ; Olmedilla-Alonso, B.; Hornero-Méndez, D.; Mercadante, A. Z.; Osorio, C.; Vargas-Murga, L.; Meléndez-Martínez, A. J.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2018
Volumen: 66
Número: 20
Páginas: 5055 - 5107
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus7323-03-2024
wos7223-03-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3,571

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE3/57Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE14/71Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE28/135Q1T1D3

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,480

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY5/76Q1T1D194,08
CHEMISTRY, APPLIED6/74Q1T1D192,57
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY13/162Q1T1D192,28

Año:

2018

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/196Q1T1D1
General Chemistry72/375Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,111

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)32/254Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)56/416Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
CNPq308484/2014-2
FAPESP2013/07914-8
FEDER-
Ibero-American Science and Technology for Development Program (CYTED)112RT0445
Red Nacional para la Bioprospeccion de Frutas Tropicales-RIFRUTBIO, COLCIENCIAS0459-2013
Spanish Government (Ministry of Economy and Competitiveness)AGL2014-53195R
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness)AGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Dias, M. Graça Instituto Nacional de Saúde Dr. Ricardo Jorge (Portugal)
2Olmedilla-Alonso, B.CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN) (Spain)
3Hornero-Méndez, D.Universidad Pablo de Olavide (Spain)
4Mercadante, A. Z.Universidade Estadual de Campinas (Brazil)
5Osorio, C.Universidad Nacional de Colombia (Colombia)
6Vargas-Murga, L.Biothani Europe S.L. Can Lleganya (Spain)
7Meléndez-Martínez, A. J.Universidad de Sevilla (Spain)