Comparative study of the bioaccessibility of the colorless carotenoids phytoene and phytofluene in powders and pulps of tomato: microstructural analysis and effect of addition of sunflower oil

Mapelli-Brahm, Paula; Stinco, Carla M.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 9
Número: 9
Páginas: 5016 - 5023
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1002-07-2022
wos1102-07-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.241

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE31/135Q1T1D3
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE128/298Q2T2D5

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,030

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY84/308Q2T1D372,89
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/162Q1T1D377,47

Año:

2018

CiteScore:

5.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science37/283Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0.996

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science40/286Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)562/2775Q1T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
IBR - Israeli Biotechnology Research, Ltd, Yavne, Israel-
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessBIO2015-71703-REDT
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)