Impact of thermal treatments on the bioaccessibility of phytoene and phytofluene in relation to changes in the microstructure and size of orange juice particles

Mapelli-Brahm, Paula ; Stinco, Carla M.; Rodrigo, María J.; Zacarías, Lorenzo; Meléndez-Martínez, Antonio J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 46
Páginas: 38 - 47
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2604-02-2023
wos2404-02-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.197

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE33/135Q1T1D3
NUTRITION & DIETETICSSCIE36/86Q2T2D5

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,170

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY29/162Q1T1D282,41
NUTRITION & DIETETICS18/104Q1T1D283,17

Año:

2018

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/283Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)38/214Q1T1D2
Nutrition and Dietetics26/118Q1T1D3

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.107

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/286Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)462/2775Q1T1D2
Nutrition and Dietetics37/124Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
-AGL2015-70218
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science and EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
Carotenoid Network: from microbia and plants to food and health (CaRed) - Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessBIO2015-71703-REDT
COST (European Cooperation in Science and Technology)CA15136
CYTED112RT0445
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, Paula Universidad de Sevilla (Spain)
2Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Rodrigo, María J.CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
4Zacarías, LorenzoCSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de los Alimentos (IATA) (Spain)
5Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)