The colourless carotenoids phytoene and phytofluene: From dietary sources to their usefulness for the functional foods and nutricosmetics industries

Meléndez-Martínez, Antonio J. ; Mapelli-Brahm, Paula; Stinco, Carla M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 67
Páginas: 91 - 103
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4304-12-2021
wos4004-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 2.994

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE20/71Q2T1D3
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/135Q2T1D3

Año:

2018

CiteScore:

5.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science33/283Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0.981

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science42/286Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Coundil of Economy, Innovation, Science and EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness, FEDER)AGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)
2Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)