Bioaccessibility of phytoene and phytofluene is superior to other carotenoids from selected fruit and vegetable juices

Mapelli-Brahm, Paula; Corte-Real, Joana; Meléndez-Martínez, Antonio J. ; Bohn, Torsten

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 229
Páginas: 304 - 311
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4204-12-2021
wos3804-12-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 4.946

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/133Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE11/83Q1T1D2

Año:

2017

CiteScore:

8.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/114Q1T1D1
Food Science5/269Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.793

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/109Q1T1D1
Food Science8/277Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)194/2765Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Council of Economy, Innovation, Science EmploymentCAROTINCO-P12-AGR-1287
EU-COSTCOST Action FA 1005-INFOGEST
FEDER-
Fonds National de la Recherche Luxembourg (FNR)C11/SR/1268260
Spanish State Secretariat of Research, Development InnovationAGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, PaulaLuxembourg Institute of Science and Technology (Luxembourg)
2Corte-Real, JoanaLuxembourg Institute of Science and Technology; Luxembourg Institute of Health (Luxembourg)
3Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)
4Bohn, TorstenLuxembourg Institute of Science and Technology; Luxembourg Institute of Health (Luxembourg)