Physical and nutritional properties of extruded products based on whole grain with the addition of wild legumes (Vicia lutea subsp lutea var. hirta and Vicia sativa subsp sativa)

Pastor-Cavada, Elena ; Drago, Silvina R.; González, Rolando J.; Juan, Rocío; Pastor, Julio E.; Alaiz, Manuel; Vioque, Javier

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 48
Número: 9
Páginas: 1949 - 1955
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus916-10-2021
wos1016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2013

Factor de Impacto (SCIE): 1.354

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE61/123Q2T2D5

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

0.798

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering51/330Q1T1D2
Food Science52/251Q1T1D3
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Agencia Código de Proyecto
CAI+D (Argentina)2009-II-PI 54-259; PICT-2007 -1105
Junta de Andalucia (Spain)AGR-711
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Pastor-Cavada, Elena CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Drago, Silvina R.Universidad Nacional del Litoral (Argentina)
3González, Rolando J.Universidad Nacional del Litoral (Argentina)
4Juan, RocíoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Pastor, Julio E.Universidad de Sevilla (Spain)
6Alaiz, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
7Vioque, JavierCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)