Effects of the addition of wild legumes (Lathyrus annuus and Lathyrus clymenum) on the physical and nutritional properties of extruded products based on whole corn and brown rice

Pastor-Cavada, Elena ; Drago, Silvina R.; González, Rolando J.; Juan, Rocío; Pastor, Julio E.; Alaiz, Manuel; Vioque, Javier

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 128
Número: 4
Páginas: 961 - 967
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5416-10-2021
wos4516-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2011

Factor de Impacto (SCIE): 3.655

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/74Q1T1D3

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.911

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/97Q1T1D1
Food Science2/232Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)166/2811Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CAI+D 2009-II-PI 54-259-
Junta de Andalucia (Spain)AGR-711
PICT-2007-1105 (Argentina-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Pastor-Cavada, Elena CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Drago, Silvina R.Universidad Nacional del Litoral (Argentina)
3González, Rolando J.Universidad Nacional del Litoral (Argentina)
4Juan, RocíoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Pastor, Julio E.Universidad de Sevilla (Spain)
6Alaiz, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
7Vioque, JavierCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)