Protein isolates from two Mediterranean legumes: Lathyrus clymenum and Lathyrus annuus. Chemical composition, functional properties and protein characterisation

Pastor-Cavada, Elena; Juan, Rocio; Pastor, Julio E.; Alaiz, Manuel; Vioque, Javier 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 122
Número: 3
Páginas: 533 - 538
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2713-08-2022
wos2613-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 3.458

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/70Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE13/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1.981

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/94Q1T1D1
Food Science3/224Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)139/2774Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Junta de Andalucia (Spain)AGR-711
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Pastor-Cavada, ElenaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Juan, RocioUniversidad de Sevilla (Spain)
3Pastor, Julio E.Universidad de Sevilla (Spain)
4Alaiz, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Vioque, Javier CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)