The application of near infrared spectroscopy technology and a remote reflectance fibre-optic probe for the determination of peptides in cheeses (cow's, ewe's and goat's) with different ripening times

González-Martín, I. ; Hernández-Hierro, J. M.; Vivar-Quintana, A.; Revilla, I.; González-Pérez, C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 114
Número: 4
Páginas: 1564 - 1569
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2622-01-2022
wos2322-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 3.146

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/64Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/118Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/66Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.789

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/203Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)146/2752Q1T1D1
Analytical Chemistry9/89Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
-CTQ-2006-04383
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1González-Martín, I. Universidad de Salamanca (Spain)
2Hernández-Hierro, J. M.Universidad de Salamanca (Spain)
3Vivar-Quintana, A.Universidad de Salamanca (Spain)
4Revilla, I.Universidad de Salamanca (Spain)
5González-Pérez, C.Universidad de Salamanca (Spain)