Isoprenoids composition and colour to differentiate virgin olive oils from a specific mill

Mapelli-Brahm, Paula; Hernanz-Vila, Dolores; Stinco, Carla M.; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 89
Páginas: 18 - 23
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus616-10-2021
wos616-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2018

Factor de Impacto (SCIE): 3.714

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/135Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/286Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CYTED112RT0445
FEDER-
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness, project)AGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Hernanz-Vila, DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)
3Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)