Isoprenoids composition and colour to differentiate virgin olive oils from a specific mill

Mapelli-Brahm, Paula; Hernanz-Vila, Dolores; Stinco, Carla M.; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 89
Páginas: 18 - 23
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus701-10-2022
wos701-10-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.714

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/135Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/162Q1T1D191,67

Año:

2018

CiteScore:

6.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/286Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
CYTED112RT0445
FEDER-
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness, project)AGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Mapelli-Brahm, PaulaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Hernanz-Vila, DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)
3Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
5Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)