Evaluation of extractable polyphenols released to wine from cooperage byproduct by near infrared hyperspectral imaging

Baca-Bocanegra, Berta; Nogales-Bueno, Julio; Hernández-Hierro, José Miguel; Heredia, Francisco José 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 244
Páginas: 206 - 212
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1613-08-2022
wos1513-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 5.399

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/135Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/86Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/74Q1T1D197,97
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/162Q1T1D197,84
NUTRITION & DIETETICS4/104Q1T1D196,63

Año:

2018

CiteScore:

9.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/112Q1T1D1
Food Science6/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1.768

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/117Q1T1D1
Food Science8/286Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)193/2775Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministerio de Economoa y CompetitividadAGL-2014-58486-C2
Universidad de SevillaVPPI-II.2; VPPI-II.4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Baca-Bocanegra, BertaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Nogales-Bueno, JulioUniversidad de Sevilla (Spain)
3Hernández-Hierro, José MiguelUniversidad de Sevilla (Spain)
4Heredia, Francisco José Universidad de Sevilla (Spain)