Valorization of the whole grains of Triticum aestivum L. and Triticum vulgare L. through the investigation of their biochemical composition and in vitro antioxidant, anti-inflammatory, anticancer and anticalpain activities

Amessis-Ouchemoukh, Nadia ; Ouchemoukh, Salim; Benchibane, Tassadit; Hernanz, Dolores; Stinco, Carla M.; Rodríguez-Pulido, Francisco J.; Heredia, Francisco J.; Madani, Khodir; Luis, José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 75
Páginas: 278 - 285
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus325-06-2022
wos325-06-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.302

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE45/133Q2T2D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,970

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/157Q1T1D376,75

Año:

2017

CiteScore:

4.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science42/269Q1T1D2
Biochemistry184/415Q2T2D5

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.121

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/277Q1T1D2
Biochemistry148/424Q2T2D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Algerian Ministry of High Education and Scientific Research-
grant SIRIC from Institut National du Cancer-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Amessis-Ouchemoukh, Nadia Université de Bejaia (Algeria)
2Ouchemoukh, SalimUniversité de Bejaia (Algeria)
3Benchibane, TassaditUniversité de Bejaia (Algeria)
4Hernanz, DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)
5Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Rodríguez-Pulido, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
7Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
8Madani, KhodirUniversité de Bejaia (Algeria)
9Luis, JoséCentre de Recherche en Oncologie biologique et Onco-pharmacologie (France)