Hydrophilic antioxidant compounds in orange juice from different fruit cultivars: Composition and antioxidant activity evaluated by chemical and cellular based (Saccharomyces cerevisiae) assays

Stinco, Carla M.; Baroni, María V.; Di Paola Naranjo, Romina D.; Wunderlin, Daniel A.; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Vicario, Isabel M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 37
Páginas: 1 - 10
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3623-10-2021
wos3323-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2015

Factor de Impacto (SCIE): 2.780

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE22/125Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE15/72Q1T1D3

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1.123

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science31/267Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
CONICET-Argentina-
Consejeria de Innovacion Ciencia y Empresa, Junta de AndaluciaP11-AGR-7783
CYTED112RT0445
Universidad de Sevilla-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Baroni, María V.Universidad Nacional de Cordoba (Argentina)
3Di Paola Naranjo, Romina D.Universidad Nacional de Cordoba (Argentina)
4Wunderlin, Daniel A.Universidad Nacional de Cordoba (Argentina)
5Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
6Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)
7Vicario, Isabel M. Universidad de Sevilla (Spain)